Monday 15 September 2014

Gulliver's Land


Hej!

Hoppas ni hade en trevlig helg. Vi hade det lugnt och skönt. Vi var på Ladies Day på rugbyklubben i lördags, men pysslade bara här hemma i söndags. Jag passade bland annat på att redigera en massa kort från sommarlovet. På tiden!

Sista dagen på sommarlovet (3/9) överraskade vi barnen med en utflykt till Gulliver's Land i Milton Keynes. Det är en nöjespark för barn mellan 2 och 13 år. Barnen älskar stället och blev jätteglada. De trodde inte de skulle komma dit i år eftersom vi inte varit där på hela sommaren. De visste inte att Alan hade ledigt heller förrän de kom ner till frukost, så tala om double whammy.

Man betalar inträde, sen är allt (utom mat) gratis. Där finns karuseller för alla årsgrupper. Småttingarna kan åka de flesta så länge de sitter med en vuxen. Barnen åkte de flesta, men vägrade att åka stocken (the log flume).

Maten där är dock inget vidare, äcklig och dyr, så helst ska man ha matsäck med sig. Men det finns gott om ställen att vila och ha sin picnic på, så det går bra.






































































Jättetrevligt slut på sommarlovet!

No comments:

Post a Comment